Om os

Hvem er N.P. Andersen ApS?

Om os

Hvem er vi?

N.P. Andersen ApS leverer godt og solidt tømrerarbejde i Nordsjælland og København til både private kunder, virksomheder og boligforeninger.

Vores rettesnor i det daglige arbejde er, at vi udfører vores håndværk så godt, som var det hjemme hos os selv. Alt skal være udført ordentligt og præcist, så det bliver en fornøjelse at se på løsningen hver dag.

Vi gør meget ud af den gode kommunikation med vores kunder. Det betyder, at vi svarer hurtigt på alle henvendelser – og at vi sørger for at informere godt undervejs, når vi er i gang med en opgave. Det gælder også uforudsete problemer, hvor vi altid sørger for at tage dialogen og lave en aftale, inden vi går videre med projektet. På den måde er vores kunder med på sidelinjen og kan følge med i det hele.

Teamet

Når vi arbejder for boligselskaber, har vi som regel den direkte kontakt med beboeren, som skal have udført en opgave i sin lejlighed. Her er information, gode aftaler og løbende dialog, også nøglen til et godt samarbejde og tilfredshed hos vores kunder.

Vi har pt. 4 dygtige medarbejdere, som alle er uddannede tømrere. Det har været vigtigt for os at ansætte de helt rigtige medarbejdere, som både har de bedste kvalifikationer og den rette indstilling til arbejdets udførelse og de kvalitetskriterier, vi ønsker at leve op til.

Det samme gælder, når vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu. Det betyder, at vi har et virkelig stærkt netværk af dygtige håndværkere, som vi kan trække på til dine større projekter og entrepriser.