Tagarbejde

Professionel tagdækning og tagrenovering

Tagarbejde

Professionel tagdækning og tagrenovering

Skal taget på dit hus udskiftes eller renoveres, og søger du en kompetent håndværker, som kan udføre opgaven effektivt og ordentligt. N.P. Andersen renoverer eller fjerner dit gamle tag og lægger det nye. Husets tag spiller en vigtig rolle i forhold til boligen værdi, isoleringsevne og visuelle udtryk.
Vi udfører alle tagopgaver og har stor erfaring med mange forskellige tagtyper og lægger alt fra bølgeeternit og ståltage til tegltage og betontegl.

Professionel rådgivning hele vejen igennem

Hvis du ønsker nyt tag eller en komplet renovering, er det vigtigt at tænke hele projektet igennem. Mange ønsker, at foretage ændringer som eksempelvis at tilføje huset en eller flere kviste, mere ovenlys eller flere tagvinduer.
Hos N.P. Andersen er vi med dig gennem hele dit tagprojekt, og tilbyder altid kyndig vejledning med alt fra materialevalg til tagtype, så du altid får en tagløsning i høj kvalitet og lang holdbarhed, der opfylder dine ønsker.

Nyt tag

Et nyt tag er mere end bare flotte tagsten

Taget udgør en væsentlig del i isoleringen af huset. Hvis ikke taget er isoleret tilstrækkeligt, kan det medføre varmetab, hvilket betyder en højere varmeregning. Derfor bør du altid overveje, om dit tag også skal efterisoleres, da vi under en tagrenovation eller taglægning, har adgang til tagets konstruktion.

Når vi lægger tag, udføres det naturligvis efter alle regler og forskrifter i bygningsreglementet. Vi efterser derfor alle tagkonstruktioner, opretter spær og lægger nye lægter, hvis der er behov for det. Vi kvalitetssikrer al træværk i forbindelse med tagudskiftningen. Det gælder vindskeder, stern og udhæng. Vi sørger ligeledes for, at en eventuel efterisolering lever op til de gældende regler på området, og vi sætter også nye tagrender op, hvis du ønsker det.

Tilbud på nyt tag eller tagrenovering

Er du i tvivl om du bør vælge en renovering af det nuværende tag eller en montering af et nyt? Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om den rigtige løsning for din bolig. Du kan altid ringe til os på telefon 23 70 65 93, sende os en mail på info@np-andersen.dk eller indhente et tilbud i toppen af siden.