Tømrer i Nordsjælland

Har du brug for en dygtig tømrer i Nordsjælland?
N.P. Andersen ApS tager sig af alle dine tømreropgaver inde som ude.

Tømrer i Nordsjælland

Vi opsætter dit nye køkken

Har du købt et nyt køkken, så sætter vi det op for dig. Vi samler alle elementer og sørger for, at alt er i orden, så du kan tage det nye køkken i brug. Vi tilpasser bordplader i laminat og i alle tænkelige træsorter. Derved sparer du mange penge og får en bordplade, der passer perfekt til dit behov.

Vi bygger din nye carport

Skal du have bygget en carport, så er vi klar til arbejdet. Vi begynder altid med et afklarende møde. Her sørger vi for, at du kommer 360 grader omkring projektet, så du tager stilling til alle de vigtigste aspekter. Skal der være rum til opbevaring af cykler, haveredskaber, brænde? Hvilke installationer har du brug for? Hvordan skal stilen være i forhold til dit hus? osv. Alt kan lade sig gøre. Vi måler op og bygger carporten fra bunden ud fra dine ønsker til indretning, materialer og funktionalitet.

Tømrerarbejde

Vi bygger din nye træterrasse

Er det tid til en ny træterrasse, så bygger vi den for dig. Vi bygger både i trykimprægneret træ og hårdt træ – og naturligvis ud fra dine ønsker til form, størrelse, mønstre, mv. Der er uendeligt mange muligheder for at sætte dit eget unikke præg på din terrasse.

Kontakt din lokale tømrer i Nordsjælland

Er du på du på udkig efter en professionel og erfaren tømrer i Nordsjælland eller et andet sted på Sjælland? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en bred vifte af opgaver, og kan blandt andet bistå med rådgivning og udførsel inden for: udskiftning af døre og vinduer, tagarbejde og gulvarbejde. Hertil tilbyder vi droneinspektion.

Derudover laver vi også facadebeklædning, gavle, udskiftning af tagrender, opsætning af hegn, lofter, vægge, indbyggede skabe mv. Du er kort sagt altid velkommen til at kontakte os med en hvilken som helst tømrer- eller snedkeropgave. Vi tager en snak om dit projekt og finder en god løsning sammen.

Som professionel tømrer i Nordsjælland har vi realiseret drømme for kunder i Hillerød, Farum, Værløse og mange andre steder på Sjælland – Og nu står vi klar til at realisere dine drømme. Vi kan kontaktes på telefon 23 70 65 93 eller på e-mail: info@np-andersen.dk.

Kompetent
rådgivning

Vi bidrager med viden, inspiration og erfaring

Overholder
aftaler

Vi overholder aftaler og rydder ordentligt op efter os

Høj
kvalitet

Vi leverer kun håndværk af højeste kvalitet

Personlig
kontakt

Vi har en god dialog med dig om opgaverne

Hvad siger vores kunder?

Du kan se alle vores anmeldelser – eller selv give os en anmeldelser – på håndværker.dk

Håndværker.dk logo


God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales


N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør

God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales

N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør