Renovering af køkken

Lad os hjælpe med at realisere dine køkkendrømme

Køkkenrenovering

Renovering af køkken udføres af eksperter

Hos N.P. Andersen ApS har vi mange års erfaring med renovering af køkken samt køkkenmontering. Vi er derfor den rette samarbejdspartner at tage kontakt til, når du ønsker at renovere det gamle køkken – eller hvis du ønsker et helt nyt køkken.

Som erfaren tømrer kan vi, når vi hjælper dig med renovering af køkken, stå for alt lige fra gulve, vægge, lofter samt levering og montering af skabe, hylder, fronter, bordplade og mm. Således kan vi leverer en totalløsning til dig, hvor du slipper dermed for besværet ved at holde styr på alle de forskellige faggrupper og producenter, som du normalvis skulle have kontakt med. Vælger du os til at varetage renovering af køkken, får du en fast kontaktperson, som står for både planlægning, koordinering og montering.

N.P. Andersen ApS er din lokale tømrer i Farum, Hillerød, Værløse og i resten af Nordsjælland – Kontakt os for renovering af køkken.

Køkkenrenovering skræddersyet til dig og dine behov

Hos N.P. Andersen ApS har vi indgået et samarbejde med Horn Bordplader A/S og Frontego. Grundet dette samarbejde kan vi tilbyde en skræddersyet renovering af køkken, således at du får dit drømmekøkken. Frontego producerer kvalitetsprodukter til køkkenbranchen, og er i dag underleverandør til flere af de kendte køkkenfirmaer. Horn Bordplader producerer flotte og eksklusive bordplader i en lang række forskellige materialer. Dette samarbejde betyder, at vi både kan levere og montere et nyt køkken eller renovere dit gamle, når du ønsker at få foretaget en professionel renovering af køkken. Du kan selv være med til at designe dit eget køkken og gennem os får du et hav af gode muligheder i høj kvalitet. Ønsker du blot et par nye køkkenlåger, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Nyt køkken

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset om du allerede nu ved præcis hvordan dit nye køkken skal se ud, eller om du stadig går og overvejer dine muligheder, så hjælper vi dig gerne – vi yder kompetent rådgivning i forbindelse med renovering af køkken. Skal du bruge hjælp til en anden ydelse såsom tagarbejde, droneinspektion eller noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 23 70 65 93 eller ved at sende os en mail på info@np-andersen.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt. Lad os sammen tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov til din renovering af køkken.

Kompetent
rådgivning

Vi bidrager med viden, inspiration og erfaring

Overholder
aftaler

Vi overholder aftaler og rydder ordentligt op efter os

Høj
kvalitet

Vi leverer kun håndværk af højeste kvalitet

Personlig
kontakt

Vi har en god dialog med dig om opgaverne

Hvad siger vores kunder?

Du kan se alle vores anmeldelser – eller selv give os en anmeldelser – på håndværker.dk

Håndværker.dk logo


God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales


N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør

God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales

N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør